Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός χαφ της Ένωσης, ο οποίος στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε ως αλλαγή πραγματοποιώντας τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του στη φετινή σεζόν.
Ο Αλεξάντερ Φράνσον μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV αμέσως μετά τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» με 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την εικόνα του ματς
«Είχαμε ένα καλό ματς, ειδικά στο πρώτο μέρος δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι μπορούμε να αποδώσουμε, κάτι που κάναμε το ίδιο και στην επανάληψη».
Για τον Αλμέιδα και την εικόνα της ΑΕΚ
«Έχουμε έναν νέο προπονητή, μια νέα φιλοσοφία. Κάνουμε σκληρή προπόνηση και αυτό αποδίδει και βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Κάθε παίκτης δίνει το 100% και όλοι μας θέλουμε να είμαστε στην κορυφή».

