Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Futbolnews: «Ο Σιμάνσκι αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ»

Futbolnews: «Ο Σιμάνσκι αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ»

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της πολωνικής ιστοσελίδας futbolnews, η ΑΕΚ έχει πρόθεση να αγοράσει τον Νταμιάν Σιμάνσκι, όπως είχαμε αναφέρει και σε ρεπορτάζ νωρίτερα μέσα στη μέρα.

Όπως γράφει η πολωνική ιστοσελίδα ο Πολωνός χαφ αισθάνεται καλά τόσο με τη ζωή στην Αθήνα, όσο και με την παρουσία του στην Ένωση.

Οι Πολωνοί πιστεύουν πολλοί στις ικανότητες του 24χρονου διεθνή χαφ, και κάνουν εκτενή αναφορά στο όνομα του ανά καιρούς, συγκρίνοντας την παρουσία που είχε στην ρωσική ομάδα, σε σχέση με τα όσα προσφέρει στην Ένωση. «Ο Νταμιάν Σιμάνσκι αισθάνεται καλύτερα στην Αθήνα», αναφέρει σε κάποιο σημείο το δημοσίευμα του futbolnews. Κάτι που λέει και ο ίδιος ο Πολωνός χαφ πως αισθάνεται υπέροχα τόσο με την ζωή στη χώρα μας όσο και με την παρουσία του στην Ένωση, όπου αποτελεί βασικό στέλεχος στις επιλογές του Μάσιμο Καρέρα. Με τα πολωνικά ΜΜΕ να στέκονται στην… αναγέννηση του Σιμάνσκι στην ΑΕΚ όπως τονίζουν και στην ξεκάθαρη πρόθεση της Ένωσης να τον αποκτήσει.

 

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Αγιασμός στην «Αγιά Σοφιά» (pics+vid)

Στο χώρο που θα γίνει η ανέγερση των Μουσείων στο γήπεδο έγινε σήμερα το πρωί …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com