Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Futsal / Futsal: Επιστροφή στη δράση χωρίς προβλήματα

Futsal: Επιστροφή στη δράση χωρίς προβλήματα

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ ολοκλήρωσε χωρίς κάποιο απρόοπτο την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τον Ηνίοχο (17:00) στο κλειστό του Δαϊς.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα Futsal της Ένωσης, μετά την παρατεταμένη αναστολή του Πρωταθλήματος λόγω πανδημίας.

Ο Γιάννης Ζιάβας, είδε την ομάδα του να ολοκληρώνει την προετοιμασία της χωρίς απρόοπτα και πλέον όλα είναι έτοιμα για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ηνίοχο (17:00) στο Κλειστό του Δαϊς για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Futsal Super League.

Αναλυτικά η «κιτρινόμαυρη» αποστολή: Θεοφίλου, Χριστόπουλο, Μιχαλίτση, Αρτινό, Σκουτέλη, Δελαπόρτα, Ασημακόπουλο, Ταρνανίδη, Θανασάι, Μάνο, Ντάτη, Καρύδα, Γούση, Πάνου.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Βλέπει τον Έρικ Μπάκνερ η ΑΕΚ!

  Η Ένωση κοιτάζει παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ Η ΑΕΚ ψάχνει στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com