Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Futsal / Futsal: Η AEK στο Super Cup

Futsal: Η AEK στο Super Cup

Η ένωση μετά την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου στα πλαίσια  Stoiximan.gr Futsal Superleague, βάζει πλώρη για ακόμα ένα τίτλο.

Ο Δούκας κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Stoiximan.gr Futsal Superleague, η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο στο Final-4 που έγινε στη Χαλκίδα και οι τίτλοι μοιράστηκαν.Παράλληλα, δεν υπήρξε ομάδα με νταμπλ ούτε στις μικρές, ηλικιακά, κατηγορίες οποτε και η ΠΕΠΣΣ έχει την δυνατότητα να αναβιώσει τον θεσμό, ο οποίος υπήρξε και στο παρελθόν, αλλά κάποια στιγμή καθώς δεν υπήρχε ενδιαφέρων σταμάτησε να διεξάγεται.

Παρ’ όλα αυτά, πέντε μέλη της Ένωσης συζήτησαν το θέμα στη Χαλκίδα, αποφάσισαν να προτείνουν σε ένα από τα επόμενα Δ.Σ. την διεξαγωγή του Super Cup και η πρόταση αυτή θα περάσει.  Σύμφωνα με την ενημέρωση του futsalhellas.com, ο τελικος του super cup αναμένεται να να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα την ημέρα της κλήρωσης του επόμενου πρωταθλήματος.

Η ΠΕΠΣΣ θέλει ο τελικος να είναι βάση τα πρότυπα του Super Cup της UEFA στο κλασσικό ποδόσφαιρο την ίδια μέρα της κλήρωσης των αγώνων του πρωταθλήματος, και να δώσει μια άλλη αίγλη και ενδιαφέρον στον θεσμό.

Έτσι, λοιπόν, οι ΑΕΚ και ο Δούκας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν την ημέρα που θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, νωρίτερα θα γίνουν αντίστοιχα ματς και στις μικρότερες ηλικίες.

Σχετικά με Μένια Καραγεώργη

Μένια Καραγεώργη
Η Μένια Καραγεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 με καταγωγή από την Τήνο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ηλιούπολης συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής όπου και ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το επάγγελμα αυτό. Ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρονιά την οδήγησε να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το ΑΕΚPASSION να ασχοληθεί με την αρθρογραφία έτσι ώστε να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Παραμένει και τη νέα σεζόν ο Ούγκο Ράμαντα με την ΑΕΚ σάλας

Μπορεί να στάθηκε άτυχος πέρσι ο πορτογάλος παίκτης της ΑΕΚ στο futsal με τον σοβαρό …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com