Γαλανόπουλος: «Δεν αφήνουμε περιθώριο αντίδρασης σε κανέναν αντίπαλο στην έδρα μας, πρέπει να προσέξουμε με Λεβαδειακό»

“Ήταν ένα ακόμη παιδικό όνειρο, που πραγματοποιήθηκε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας μέσος για το γεγονός ότι ήταν ο αρχηγός στο ντέρμπι με Ολυμπιακό – Διαβάστε όσα είπε για το ματς της Πέμπτης, αλλά και για αυτό που έπεται με την ομάδα της Βοιωτίας.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

Για το τι κρατά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού:

“Κρατάμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Ένα ιστορικό παιχνίδι. Κι επίσης, τη διάθεση και τη δίψα όλου του ρόστερ. Το δείξαμε και απέναντι στον Ολυμπιακό, ότι ανεξάρτητα από το αν είσαι βασικός ή αναπληρωματικός, όλοι παίζουν με την ίδια διάθεση και θέληση”.

- Advertisement -

Για το συναίσθημα του να αγωνίζεται ως αρχηγός, στο νέο γήπεδο, και μάλιστα σε ντέρμπι:

“Ήταν ένα ακόμη παιδικό όνειρο, που πραγματοποιήθηκε. Από εκεί και πέρα, για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα φανταστεί και δεν το περίμενα να γίνει φέτος. Όπως είχαμε πει και την προηγούμενη φορά, η φετινή είναι μια προσαρμοστική χρονιά για εμένα. Παρ΄ όλα αυτά, ο προπονητής μας εμπιστεύτηκε όλα τα παιδιά. Συνέχισε με την ενδεκάδα του Κυπέλλου, όπως την είχαμε από την αρχή, και αυτό μας βγήκε σε καλό”.

Για το αν υπάρχει κίνδυνος χαλάρωσης:

“Έχουμε αποδείξει ότι φέτος, ειδικά στην OPAP Arena, δεν αφήνουμε περιθώριο σε κανέναν αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, μπορεί να υπάρχει μια «παγίδα», αλλά η ΑΕΚ είναι πολύ σοβαρή φέτος σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν ελάχιστες οι φορές που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε”.

Για τον Λεβαδειακό:

“Είναι μια καλή ομάδα. Έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Έχει κάποια «όπλα», που θα πρέπει να προσέξουμε. Εμείς, όμως, θα ακολουθήσουμε το παιχνίδι μας, όπως πάντα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς”.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -