Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Γαλανόπουλος: «Δεν είχαμε το πρόσωπο που θέλαμε και αυτό αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα»

Γαλανόπουλος: «Δεν είχαμε το πρόσωπο που θέλαμε και αυτό αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Γαλανόπουλου.

Στην σημερινή άσχημη εικόνα τις ομάδας αναφέρθηκε ο παίκτης μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV ύστερα από την ήττα με 2-0. Τόνισε τη σημαντικότητα των τριών αναμετρήσεων που ακολουθούν για το εγχώριο πρωτάθλημα (Απόλλων, Ολυμπιακός, Βόλος) και πως η νίκη είναι το μόνο που θέλουν, ενώ έκανε λόγο για την πίεση που υπήρχε και θα υπάρχει πάντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το τέλος της Ευρώπης και το σχόλιο για το ματς: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι που δεν είχαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Αποτυπώνεται και στο αποτέλεσμα και στην συνολική εικόνα. Ηρθαμε να ευχαριστηθούμε το ταξιδι και το παιχνίδι. Κοιτάμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να βελτιωθεί αγωνιστικά: «Νομίζω δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Πρέπει να διορθωθεί άμεσα, αν θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Ακολουθούν τρία ματς κομβικά και πρέπει να τα κερδίσουμε και τα τρία. Οσα χρόνια ειμαι στην πρώτη ομαδα της ΑΕΚ πάντα υπήρχε πίεση. Η ομάδα πρέπει πάντα να νικάει. Ο κόσμος είναι πολύς. Ολοι πρέπει να μάθουμε στην πίεση».

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Η παρακάμερα του ντέρμπι (vid)

Δείτε όσα δεν «έπιασε» η κάμερα του συνδρομητικού από τη χθεσινή αναμέτρηση στο “Απόστολος Νικολαϊδης”. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com