Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Η Γαστεράτου που γίνεται… Αστεράτου και ο αγαπημένος της μάγος Λιβάια!

Η Γαστεράτου που γίνεται… Αστεράτου και ο αγαπημένος της μάγος Λιβάια!

Παρουσιάζει με ρομαντική διάθεση ο Δημήτρης Παλαμιδάκης.

Το κορίτσι πρέπει να το φωνάζουμε … Αστεράτου και όχι Γαστεράτου!

Και εξηγώ γιατί…

Είναι πρώην (νυν και αεί) Μις Ελλάς! Ήταν το διαμάντι στο πρωινό του ΑΝΤΕΝΝΑ με την Φαίη Σκορδά! Ήταν η δυναμική παρουσία στο ΝΟΜΑDS! Είναι ραδιοφωνική παραγωγός, (τι φωνάρα Θεέ μου), στον ραδιοφωνικό σταθμό ΡΥΘΜΟΣ 9,49! Είναι φανατική Αεκτζού και το βροντοφωνάζει, όπου βρεθεί και όπου σταθεί!

Θέλετε και άλλα;

-Η φίλη μου, λοιπόν, η Μαντώ Γαστεράτου, έχει τη δική της άποψη για τον Μάρκο Λιβάια!

“Θα τον έλεγα “ΘΕΟ”! Επειδή όμως υπάρχει Θεός και αυτός είναι ο Θωμάς Μαύρος, θα πω τον Λιβάγια “ΜΑΓΟ”!

-Καλή ήταν η εμπειρία στον NOMADS;

“Για μένα ήταν ένα καλό σχολείο ζωής και ανθρώπινων σχέσεων! Έβαλα δύσκολα στον εαυτό μου και τον πίεσα αφάνταστα. Μία σαφώς καλή εμπειρία”

-Πήγες στην Κίνα και οι γαμπροί σου έταξαν για προίκα το… Σινικό Τείχος! Εσύ είπες όχι, το οποίο ποτέ δεν έγινε… ναι! Είναι αλήθεια ότι, τελικά, θα ντυθείς νυφούλα με ένα δικό μας παλικάρι και είσαι φουλ ερωτευμένη;

“Ναι, όντως. Είμαι φουλ ερωτευμένη με έναν τέλειο άνθρωπο!”

-Εκτός από εμένα ποιος άλλος είναι… μέγας θαυμαστής σου;

“Ο πατέρας μου είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου! Έχομε μια βαθιά και δεμένη επαφή. Είμαστε κολλητοί! Είναι ένας εξηντάρης στο σώμα και στη σκέψη τριαντάρης!”

-Η Αεκάρα σου είναι πρώτη και καλύτερη!!! Θα το κάνει δικό της το πρωτάθλημα;

“Άντε, επιτέλους ήρθε η ώρα για ένα πρωτάθλημα!”

 

Σχετικά με Δημήτρης Παλαμιδάκης

Δημήτρης Παλαμιδάκης
Ο Δημήτρης Παλαμιδάκης έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ τόσο, που μερικοί τον μπερδεύουν με τους ...ιδρυτές της. Έχει δημοσιογραφήσει από παιδί(!) σε όλα τα αθλητικά έντυπα και σάϊτ τής ομάδας μας. Τέσσερις δεκαετίες συνεπούς δημοσιογραφίας(!) δεκάδες χρόνια στο πλευρό τής μόνης ομάδας που τού προκαλεί ρίγος, τόνοι μελάνης και χαρτιού για να περιγράφει στιγμές δόξας, νικών και συγκίνησης, μα όμοια και περισσότερο πιστός, στις ώρες που τα φτερά τού ιερού Δικέφαλου των προσφύγων όπου γης, είχαν λαβωθεί. Αυτός είναι και δεν αλλάζει. Η δημοσιογραφία που υπηρέτησε (και υπηρετεί ακόμα) ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας Μίμης, είναι υπόδειγμα για τους νεότερους, λόγω συνέπειας, θάρρους και αγάπης στο ιερό καθήκον τού λειτουργήματος. Τώρα, από την δική μας γωνιά, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει από παιδί: Να ιχνογραφεί την πορεία και τα γεγονότα μίας ομάδας, που την «φορά» κατάσαρκα εκ γενετής, βιώνοντας και πάλι την, γεμάτη επόμενες δόξες, ιστορία τής ΑΕΚ. Του πιο πλατύφτερου και ερωτικού Δικέφαλου Αετού όλης τής γης!

Ελέγξτε επίσης

Γκρίφιν: «Πρέπει να ετοιμαζόμαστε καλά. Χαίρομαι που θα παίζω γι’αυτούς τους οπαδούς»

Συνέντευξη του Μάλκολμ Γκρίφιν ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας της «Βασίλισσας» στο Basketball Champions League με …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com