Γερμανός ο διαιτητής στο ντέρμπι της Κυριακής με ΠΑΟΚ

Από τη Γερμανία ο ρέφερι της μεγάλης αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (07/04, 20:30).

Ο… γνωστός Τομπίας Στίλερ θα διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ερχόμενη Κυριακή στις 20:30 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Γερμανός διαιτητής κατηγορίας Elite της UEFA, που δεν μας είναι… άγνωστος έχει σφυρίξει ακόμη δύο αναμετρήσεις ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αυτές ήταν, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0 (26 Απριλίου 2023) και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18 Οκτωβρίου 2020). Σφύριξε επίσης, το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17 Φεβρουαρίου 2019).

- Advertisement -

Ο Στίλερ θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες Γκίτελμαν και Λουπ. Στο VAR θα είναι ακόμη ένα συμπατριώτης του, ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ με βοηθό τον Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ από την Ανατολική Αττική.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -