Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Futsal / Για 1η φορά στην Αθήνα το Champions League Futsal!

Για 1η φορά στην Αθήνα το Champions League Futsal!

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ στηρίζει το άθλημα του ποδοσφαίρου Σάλας με τον καλύτερο τρόπο, αφού μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος κατάφερε να επιτύχει τη διοργάνωση ομίλου του Champions League για πρώτη φορά στην Αθήνα!

H UEFA ανακοίνωσε σήμερα τις ομάδες που επιλέχθηκαν να φιλοξενήσουν τους ομίλους για την προκριματική φάση του Champions League με την AEK και την ελληνική σάλα να πανηγυρίζει την διοργάνωση ομίλου στην χώρα μας για πρώτη φορά! Εκτός της AEK την διοργάνωση ανέλαβαν οι Hovocubo (NED), Omonoia Nicosia (CYP), Shkupi 1927 (MKD), Varna City (BUL), Sjarmtrollan Idrettslag (NOR), Allstars Wiener, Neustadt (AUT), KMF Titograd (MNE), SMS Viimsi (EST).

Η ΑΕΚ με συντονισμένες προσπάθειες από την πρώτη στιγμή που πήρε το πρωτάθλημα, κατέθεσε πλήρη φάκελο και πήρε τελικά την έγκριση να διοργανώσει – για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος στην χώρα μας – τον όμιλο του preliminary round, τον Αύγουστο στην Αθήνα. Η κλήρωση των ομάδων που θα πλαισιώσουν τον όμιλο μαζί με την ΑΕΚ θα γίνει στις 4 Ιουλίου, αλλά οι άνθρωποι της έχουν ήδη σηκώσει μανίκια και εργάζονται πυρετωδώς για να διοργανωθεί ένα εξαιρετικό τουρνουά που θα διαφημίσει το άθλημα και θα δώσει ιδανικό ξεκίνημα στην επόμενη χρονιά. Μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις των κιτρινόμαυρων για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες που θα είναι εντός Αθηνών.

Ο τρόπος διεξαγωγής:

Preliminary round (28-31 Αυγούστου )
• Συμμετέχουν οι ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλότερα rankings (o ακριβής αριθμός εξαρτάται από τον αριθμό συμμετεχόντων)
• Οι ομάδες κληρώνονται σε groups των τεσσάρων και κάποιες των τριών (με το seeding να βασίζεται στον εθνικό συντελεστή πόντων και τις ομάδες που επιλέγονται να φιλοξενήσουν τα τουρνουά), με τους νικητές των group και τους καλύτερους δεύτερους από όλα τα group

Εκτός από την διοργάνωση και τους αγώνες, θα υπάρχουν και παράλληλα event για τους πιστούς του αθλήματος, προσκαλώντας όλους να είναι εκεί εκείνες τις ημέρες και να γεμίσουν το γήπεδο στηρίζοντας την προσπάθεια και φυσικά την ελληνική ομάδα στην προσπάθεια της να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, με την UEFA πάντως να βλέπει με πολύ θετικό μάτι το ελληνικό ενδιαφέρον για το futsal, και την ΕΠΟ να στηρίζει κι εκείνη έμπρακτα το εγχείρημα.

Είναι λοιπόν μία μοναδική ευκαιρία για να διαφημιστεί το άθλημα εντός συνόρων και οι φίλαθλοι ανεξάρτητα από τις οπαδικές τους προτιμήσεις να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου, που σίγουρα θα ωθήσει κι άλλες ομάδες να αναπτύξουν τμήματα Futsal.

Ραντεβού στα τέλη Αυγούστου να στηρίξουμε και να χαρούμε την προσπάθεια της ΑΕΚ, ελπίζοντας σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες μελλοντικά!

Σχετικά με Λάκης Κοντσιώτης

Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!

Ελέγξτε επίσης

Τρία χρόνια πάθους….

Περνάει ο καιρός, γρήγορα πια… Κυλάει ο χρόνος και δεν γυρίζει πίσω…. Τρία χρόνια πάθους …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com