Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / « Για πιθανή συμφωνιά ΑΕΚ- Μπράγκα για τον Μαρτίνς γράφουν οι Πορτογάλοι»

« Για πιθανή συμφωνιά ΑΕΚ- Μπράγκα για τον Μαρτίνς γράφουν οι Πορτογάλοι»

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ, με την Μπράγκα για τον Φάμπιο Μαρτίνς και ίσως υπάρξει άμεσα συμφωνία για την παραχώρηση του 25χρονου αριστερού ακραίου.

Όπως αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ ο Φάμπιο Μαρτίνς έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της«Ένωσης»,τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ήρθαν να μας επιβεβαίώσουν για τις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την ομάδα από την Πορτογαλία με τον 25χρονο να μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και σαν χαφ, μάλιστα αναφέρουν πως πιθανόν να υπάρξει άμεσα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Μπράγκα.

Τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο Μαρτίνς είναι επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο με τον 47χρονο νέο προπονητή της «Ένωσης» να έχει πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη καθώς οι δύο τους συνυπήρξαν στις Ακαδημίες της Πόρτο όταν ο νέος προπονητής της ΑΕΚ προπονούσε την ομάδα νεών των «δράκων».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

«Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Σιμάο, δεν τον αγοράζει η Μπερ Σεβά»!

«Πονοκέφαλος» για την Ένωση και τον Ίλια Ίβιτς η μη χρήση της οψιόν αγοράς για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com