Με τη δύναμη της κατάμεστης Αγιάς Σοφιάς, η ΑΕΚ θέλει και μπορεί να πάρει τη νίκη απόψε κόντρα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό για να πλησιάσει και πάλι στην κορυφή (19:30, CS 1HD)!
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το σημερινό ματς χωρίς να σταθεί στις απουσίες, ούτε στο άτυχο αποτέλεσμα με τα Γιάννενα. Ζήτησε πάθος αλλά και ηρεμία από τους παίκτες του για να καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη και υπογράμμισε το σεβασμό του για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού.
Παράλληλα είδε τον Ρότα να ξεπερνάει το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή. O Mάνταλος είναι επίσης καλά και υπολογίζεται, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή Σιμάνσκι που θα ξεκινήσει σαν κόφτης. Τα ερωτηματικά για την 11άδα έχουν να κάνουν αρχικά με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αν δηλαδή επιλέξει και πάλι τον Βίντα δίπλα στον Μουκουντί, ή θα τον αφήσει εκτός λόγω της κακής του παρουσίας στα Γιάννενα. Δευτερευόντως η χρησιμοποίηση του Φαν Φέερτ από την αρχή είναι το άλλο ερωτηματικό, που θα καθορίσει και τη σύνθεση στο κέντρο, με τον Άμραμπατ να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει και πάλι. Απόντες μακροχρόνια οι Ελίασον, Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς.
- Πιθανή 11άδα (4-2-3-1):
Αθανασιάδης, Ρότα (Σιντιμπέ), Χατζισαφί, Βίντα(Νήτογλου), Μουκουντί, Σιμάνσκι, Γιόνσον,Πινέδα, Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Φέερτ (Άμραμπατ)
- Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε.
- Η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό σαν γηπεδούχος έχει 4 νίκες – 4 ισοπαλίες – 2 ήττες στους 10 τελευταίους αγώνες SL στο ΟΑΚΑ.

