Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Για την Κιβωτό….

Για την Κιβωτό….

Μεγάλη εκδήλωση την Κυριακή στην Άνοιξη, για την στήριξη του Σπιτιού της Κιβωτού που υπάρχει στην περιοχή… Με 17 παιδιά….

Ο τοπικός δικός μας σύλλογος, ο Δήμος, η Κιβωτός, το Be Active… Και φυσικά η ΟΧΕ… Και πώς να λείπουμε εμείς… Είμαστε και θα είμαστε πάντα εκεί… Όπου χρειάζεται, όπου μας χρειάζονται….

Πάντα μπροστάρηδες και αρωγοί…. Όπως ας πούμε με το Χατζηκυριάκειο…

Που σε λίγο καιρό, θα τρίβουμε τα μάτια μας, με τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται εκεί…

Με την αγάπη που δίνουμε και παίρνουμε…. Έτσι και με την Κιβωτό…. Δώσαμε ανοιχτή πρόσκληση, σε όποιο μέρος της Ελλάδας υπάρχει σπίτι που φιλοξενεί παιδιά, να βοηθήσουμε με εκδηλώσεις….

Υπάρχει δεν υπάρχει σωματείο χάντμπολ στην περιοχή… Προσφέραμε την βοήθειά μας, την διάθεσή μας, την τρέλα μας, να δώσουμε αθλητική διέξοδο στα παιδιά αυτά…

Με παιχνίδι, εκμάθηση και διασκέδαση….

Γιατί στην κυριολεξία γουστάρουμε να καταθέτουμε ένα κομμάτι της ψυχής μας σε αυτά τα παιδιά…. Είναι η καλύτερη επένδυση…. Και η πιο ακριβή ανταμοιβή, είναι η λαχτάρα τους, η χαρά τους, το χαμόγελό τους… Είναι σαν να έχεις όλα τα λεφτά του κόσμου….

Η δουλειά μας είναι να παράγουμε Αθλητισμό, να μαθαίνουμε Πολιτισμό, αλλά πάνω από όλα να βοηθάμε και να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας, με όχημα τον Αθλητισμό…

Να διδάσκουμε με την συμπεριφορά μας στα μικρά παιδιά την έννοια, την ουσία, την αξία της Αλληλεγγύης…. Αυτή είναι η δουλειά μας….

Για την Κιβωτό…..

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Αύριο το πολύ σημαντικό αθλητιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ

Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα V.I.P. του ΟΑΚΑ είναι απολύτως έτοιμη να υποδεχθεί τους συμμετέχοντες στο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com