Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Για την προεδρία της ΕΠΟ έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Λάκη Νικολάου

Για την προεδρία της ΕΠΟ έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Λάκη Νικολάου

 Στην επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι οι  επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ που θα γίνουν το φθινόπωρο.

Μπορεί ο Λευτέρης Αυγενάκης να έκανε προσπάθειες να αλλάξει το σύστημα των εκλογών με δικαιολογίες, όμως η παρέμβαση των  UEFA-FIFA ήταν ξεκάθαρη. Και τόνισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα στις προσεχείς εκλογές. Έτσι  η προσπάθεια του υφυπουργού Αθλητισμού απέτυχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι για την προεδρία της ΕΠΟ είναι ο Λάκης Νικολάου. ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ατρομήτου και νυν επικεφαλής ιατρός της Ένωσης, είναι ένα πρόσωπο που ενώνει και ξεχωρίζει για την προσωπικότητα και το ήθος του σε όλους τους τομείς της ζωής. Μάλιστα, πολλοί ποδοσφαιριστές αρκετών ομάδων έχουν πάει στον Λάκη Νικολάου για προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και γνωρίζουν άριστα τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του. Μένει να φανεί πάντως αν επιθυμεί και ο ίδιος ο κ. Νικολάου. Ωστόσο, από το ρεπορτάζ βγαίνει ότι υπάρχουν… φωνές και για υποψηφιότητα για την προεδρία στην ΕΠΟ, νυν προέδρου ΕΠΣ.

Να σημειώσουμε, πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφιος ο Μηνάς Λυσάνδρου, σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από το ρεπορτάζ. Ο πρώην πρόεδρος της Super League, δεν θα είναι  υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ το προσεχές Φθινόπωρο στις εκλογές που θα γίνουν, και παραμένει μόνο στην ΑΕΚ πια ως Α΄Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου  πλέον θα αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στα καθήκοντα του στην ΑΕΚ και θα συνεχίσει το πολύ καλό του έργο στους «κιτρινόμαυρους». Κάτι για το οποίο τον εκτιμά πολύ και  ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ανάρτηση Δημάτου για το Europa Conference League (UECL), αλλά και για την υποχώρηση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA

Τα λέει… όλα σε ένα κείμενο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάνοντας ανάλυση για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com