Αρχική / AEKPASSION / Για το 6χ6 κόντρα σε έναν «παλιό γνώριμο»

Για το 6χ6 κόντρα σε έναν «παλιό γνώριμο»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ομάδα της Σαλαμίνας σήμερα Σάββατο (17/10) και ώρα 18:30 στο «N.Γραμματικός»  με σκοπό να κάνει το 6χ6 στην Handball Premier. 

Ξεχωριστό παιχνίδι κόντρα σε έναν ξεχωριστό “δικό της” άνθρωπο. Κόντρα στον Χριστόφορο Μπακαούκα, έναν παίκτη – “σημαία” για το χάντμπολ της ΑΕΚ. Όταν πριν λίγα χρόνια ο Χριστόφορος Μπακαούκας έπαιρνε την απόφαση να αποχωρήσει από την AEK και την ενεργό δράση δεν περίμενε πως η μοίρα θα το έφερνε έτσι για να αγωνιστεί αντίπαλος με την ομάδα που δέθηκε όσο κανείς. Ο πρώην αρχηγός θέλησε να βοηθήσει την ομάδα της πόλης του τη Σαλαμίνα και φέτος στα 43 του χρόνια την οδήγησε στην Α1. Σήμερα θα γίνει αυτό που και ο ίδιος απέφευγε. Να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Σαλαμίνα την τοπική ομάδα και ο Μπάμπης Δομπρής τόνισε πως η Ένωση πρέπει να παρουσιαστεί σε υψηλό επίπεδο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. «Αντιμετωπίζουμε άλλη μία ομάδα που βρίσκεται ξεκάθαρα σε διαφορετικό επίπεδο από εμάς. Εμείς αυτό που θέλουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτό με τη Σαλαμίνα, είναι να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θέτουμε ως ζητούμενα στις προπονήσεις και να κρατήσουμε την ενέργεια και τα τρεξίματά μας σε υψηλό επίπεδο, ανεξαρτήτως του αντιπάλου», είπε ο παίκτης της ΑΕΚ στην επίσημη σλίδα της Ερασιτεχνικής.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν αντιμετωπίζει απρόοπτα με τραυματισμούς και γι΄αυτό στην αποστολή έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Bauer, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Reina, Kosanovic, Δικαιούλια, Κοβάνη, Jimenez, Florido, Lemos, Παπαδιονυσίου, Καλόμοιρο, Buneta, Κεδέρη. Απόντας ο Ουγκάλντε.

ΑΕΚ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Σαλαμίνα-ΑΕΚ
ΗΜΕΡΑ-ΩΡΑ: Σάββατο/17/10-18:30
ΓΗΠΕΔΟ: «N.Γραμματικός» Σαλαμίνας
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Πρωτάθλημα Handball Premier

 

 

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Για νίκη με…Γιαννίκη!

Για την πρώτη νίκη με προπονητή τον Αργύρη Γιαννίκη θα αγωνιστεί απόψε το βράδυ στο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com