Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την Πέλιστερ (19:45, EHF TV) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EHF European League και έχουν ως στόχο το 3 στα 3 στη διοργάνωση.
Με στόχο τη νίκη, η οποία αν έρθει θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του EHF European League, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται τη Γιούροφαρμ Πέλιστερ στο “Τάσος Καμπούρης” για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα τραυματισμών και έχει ζητήσει από τους παίκτες του σοβαρότητα για το 3Χ3 στη διοργάνωση.
Η αποστολή της Ένωσης αποτελείται από τους: Ουγκάλντε, Πλάθα, Μόγια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Μυλωνά, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Δικαιούλια, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου, Κοτσιώνη.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί σε live streaming από την ιστοσελίδα ehftv.com, κάνοντας απλά εγγραφή χωρίς κάποια χρέωση για όσους δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο κλειστό της Χαλκίδας.

