Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Γιαννόπουλος: «Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη»

Γιαννόπουλος: «Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη»

Ο small forward της ΑΕΚ μίλησε για τον αγώνα με τη Μπαντίρμα ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του Σαντ-Ρος.

Αναλυτικά:

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ είπε: «Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας γιατί έφυγε ένας σημαντικός παίκτης, ο πολυτιμότερος παίκτης μας. Όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να είμαστε καλύτεροι για να κρύψουμε το κενό. Πλέον δεν έχουμε περιθώρια για λάθη από τη στιγμή που κάναμε την ήττα στο Βέλγιο πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να είμαστε πρώτοι».

Για την ήττα και την εικόνα κόντρα στην Άντβερπ: «Ήταν λίγο και ψυχολογικά και σωματικά, δεν ήμασταν έτσι όπως θα έπρεπε. Δεν είναι δικαιολογία. Είμαστε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και μας αρέσει η πίεση. Ήταν ένα λάθος που είχαμε να το κάνουμε δύο μήνες. Ήταν απλά μια κακή μέρα. Έτυχε ένα παιχνίδι και ήρθαν έτσι τα πράγματα».

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Παπαθεοδώρου: «Να τελειώσει ο εφιάλτης, να είμαστε όλοι γέροι και δυνατοί και να παλέψουμε για ό,τι δεν προλάβαμε φέτος»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στη συνέντευξή του για κάθε παίχτη του ρόστερ της ΑΕΚ, για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com