«Γκάφα» της ΠΑΕ ΑΕΚ, έδωσε χρήματα σε fake account!

Είναι από τα περιστατικά που αφενός δεν συμβαίνουν συχνά και αφετέρου δεν τιμούν την ΠΑΕ ΑΕΚ και τα πρόσωπα που εργάζονται για τον Δικέφαλο και την εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Το “γκολ” που έφαγε η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνοντας μεγάλη γκάφα στο θέμα της μεταγραφής του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Το χρονικό της ιστορίας ξεκινάει καιρό πριν όταν η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Ένωση. Το απίθανο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως η ΠΑΕ ΑΕΚ έλαβε ένα email που έδειχνε πως ήταν από την ομάδα του Ισραήλ, ωστόσο κάτι τέτοιο αποδείχθηκε απάτη. Ένα fake account δημιούργησε λογαριασμό και ζήτησε τη δεύτερη δόση για τη μεταγραφή του Γκαρσία ύψους 550.000 ευρώ! Η ΑΕΚ χωρίς να εξετάσει το θέμα, έστειλε το ποσό στον συγκεκριμένο λογαριασμό χωρίς να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους της Μπεϊτάρ για να επιβεβαιώσουν ότι η καταβολή έγινε επιτυχώς.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν οι Ισραηλινοί έκαναν κρούση στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τονίζοντας πως έχουν αργήσει να καταβάλουν το ποσό που είχαν συμφωνήσει. Έτσι, έγινε αντιληπτό πως τα 550 χιλιάδες ευρώ δόθηκαν σε λάθος λογαριασμό! ‘Άμεσα η ΠΑΕ ΑΕΚ κινήθηκε νομικά για να παρέμβει εισαγγελέας και άνθρωποι που ασχολούνται με τις υποκλοπές στο διαδίκτυο και ο λογαριασμός μπλοκαρίστηκε και τα χρήματα, ευτυχώς για την ΑΕΚ επέστρεψαν και πήγαν στην Ισραηλινή ομάδα.

Το απίθανο περιστατικό προκάλεσε την «έκρηξη» του Δημήτρη Μελισσανίδη, και ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει τι ακριβώς πήγε να γίνει και να χαθεί ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό ποσό από την ομάδα. Με αφορμή αυτό το γεγονός θα πάρει “κεφάλια” από το γραφεία της ΠΑΕ.

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -