Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Γκαρσία: «Είχα ελκυστικές προτάσεις, ένιωσα πως η ΑΕΚ με θέλει πραγματικά»

Γκαρσία: «Είχα ελκυστικές προτάσεις, ένιωσα πως η ΑΕΚ με θέλει πραγματικά»

Για τις προτάσεις που είχε στα χέρια του μίλησε ο Λέβι Γκαρσία, ενώ ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε την Ένωση! 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κοιμήθηκα ελάχιστα για να προετοιμάσω το ταξίδι μου και να ρυθμίσω τα πάντα. Υπήρχε πίεση χρόνου, αλλά τα κατάφερα. Θα αναπληρώσω τον χαμένο ύπνο μου στην Ελλάδα».

-Για το λόγο που επέλεξε την ΑΕΚ:

«Κάποια πράγματα στην καριέρα σου δεν εξαρτώνται μόνο από σένα. Η Μπεϊτάρ είχε ανάγκη τα χρήματα και η ΑΕΚ με ήθελε πραγματικά. Είχα 5-6 ελκυστικές προσφορές, οι περισσότερες καλύτερες οικονομικά από της ΑΕΚ, αλλά την επέλεξα γιατί ένιωσα πως με θέλανε πραγματικά, όπως και όταν με απέκτησε η Μπεϊτάρ. Ο πρόεδρος με πήρε τηλέφωνο, μου εξήγησε πως θέλουν να χτίσουν πάνω μου και με περιμένουν, πως θα μου δώσουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και έκανε ξεκάθαρο πως στο μέλλον θα με βοηθήσει να προχωρήσω σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Ένιωσα πως ήταν το καλύτερο περιβάλλον για μένα. Ως επαγγελματίας πήρα μια απόφαση με βάση όσα γίνονται στο γήπεδο. Το πλάνο μου ήταν να μείνω στην Μπεϊτάρ για έναν ακόμη χρόνο, να βελτιωθώ, να έχω καλύτερα νούμερα και να πάω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα».

-Για τη σεζόν του στην Μπεϊτάρ:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα. Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες και ίσως απογοητεύσαμε το κοινό μας. Ήμασταν μια νέα ομάδα, με πολλούς παίκτες από διαφορετικές χώρες που ήθελαν χρόνο να προσαρμοστούν. Η αποχώρηση του Γκάντι Κίντα τον Ιανουάριο μάς επηρέασε, όπως και του Μάικ Οχάνα. Είχαμε τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν, αλλά πάλι τερματίσαμε τρίτοι και θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα φέτος».

-Για το πώς βίωσε την κατάσταση με την πανδημία στο Ισραήλ:

«Η σύζυγος και το παιδί μου δεν ήταν εδώ και το να είσαι μόνος δεν είναι εύκολο. Είδα πολλές σειρές στο Netflix, αλλά δεν είναι η πιο ευχάριστη κατάσταση. Όμως το πέρασα. Δεν είναι εύκολο να είσαι μόνος σου σε μια ξένη χώρα σε μια περίοδο καραντίνας, αλλά μάλλον κι αυτό είναι ένα μέρος της ζωής ενός επαγγελματία που ταξιδεύει στον κόσμο».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Κλήθηκε σε απολογία η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι μεταξύ των ομάδων που κλήθηκαν σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com