Ο Λιβάι Γκαρσία σε συνέντευξη του μίλησε για τη δύσκολη χρονιά με τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς και σχολίασε τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας.
Ο μέσος από το Τρινιντάντ μίλησε για την δύσκολη χρονιά στην ΑΕΚ. Ο ίδιος όπως έβλεπαν πολλοί ήταν σαν την μύγα μέσα στο γάλα αλλά ήταν πολύ άτυχος με τους τραυματισμούς που του έτυχαν. Ο ίδιος βέβαια δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του. Πιο συγκεκριμένα είπε:
«Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Βέβαια τα πράγματα μέσα στη σεζόν δεν πήγαν όπως περιμέναμε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς, είχαμε δύο διαφορετικούς προπονητές, διαφορετικές φιλοσοφίες, δεν δούλεψαν όλα καλά. Τα πράγματα πήγαν πολύ στραβά, αλλά για μένα ήταν μια καλή αρχή με την ομάδα, παρόλο που δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε από τον εαυτό μου. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτή την κακή σεζόν και να δούμε τι θα φέρει η επόμενη. Οφείλουμε μια συγγνώμη στον κόσμο μας. Τον κάναμε να υποφέρει πολύ. Ήταν δύσκολο όλο αυτό για τους οπαδούς μας, αλλά και για μας. Υπήρχαν στιγμές που ήταν πραγματικά απογοητευτικές. Είμαι σίγουρος πως αξίζαμε κάτι καλύτερο. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και δεν βρήκαμε σταθερότητα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά εμείς φταίμε γι’ αυτό».

