Γκατσίνοβιτς: «Δώσαμε ελπίδες στον Ατρόμητο με την εμφάνιση μας – Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα αυτά τα παιχνίδια»

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη δύσκολη επικράτηση (2-1) των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς σε δηλώσεις του σχολίασε την αγχωτική νίκη της ΑΕΚ με 2-1 επί του Ατρομήτου, ενώ αναφέρθηκε στην επιλογή του να σκοράρει από τη βούλα του πέναλτι με εκτέλεση αλα.. Πανένκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ πως σε αυτές τις στιγμές πρέπει να δείξεις προσωπικότητα. Για αυτο εκτέλεσα ετσι. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να εχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Ανέβηκε ο αντίπαλος και μας τιμώρησε. Σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος. Πρεπει να τα τελειώνουμε το ματς νωρίτερα αυτα τα ματς. Μας δυσκόλεψε πέρυσι ο Ατρόμητος. Στην αρχή δεν είχαν τόσες ελπίδες αλλά έτσι όπως παίξαμε τους δώσυμε ελπίδες. Δεν πρέπει να είμαστε χαρούεμνοι έτσι όπως ετελίωσε το ματς με αυτή τη αγωνιώδη νίκη.

- Advertisement -

Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε την κατοχή αλλα με το 1-0 μπορεί οποιοσδήποτε να σου κάνει ζημιά. Είναι λογικό, εχει ποιοτικούς ποδοσφαιρστες. Ομάδες σαν την ΑΕΚ δεν πρέπει να δίνουν χώρο».

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -