Γκρέι: «Η δεύτερη χρονιά θα είναι διαφορετική!»

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι συνεχίζει στην ΑΕΚ και στέλνει μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν, δηλώνοντας έτοιμος για ακόμα πιο δυναμική παρουσία.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΡαϊΚουάν Γκρέι, ο οποίος θα φορέσει ξανά τη φανέλα της «Βασίλισσας» για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ αποτέλεσε έναν από τους σταθερούς πυλώνες της ομάδας την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πορεία της ΑΕΚ τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Με την έναρξη της προετοιμασίας να πλησιάζει (19 Αυγούστου), ο Γκρέι έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media. Εμφανίστηκε έτοιμος και ενθουσιασμένος για τις νέες προκλήσεις, τονίζοντας πως η δεύτερη του χρονιά στην ομάδα θα είναι διαφορετική, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο στόχος είναι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Βαγγέλης Νταλαπέρας
Βαγγέλης Νταλαπέρας
Ονομάζομαι Βαγγέλης Νταλαπέρας και η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από ομάδα για μένα, είναι τρόπος ζωής. Μεγάλωσα ζώντας την κάθε της στιγμή, από τις μεγάλες βραδιές μέχρι τις δύσκολες μέρες. Μέσα από τις λέξεις μου, θέλω να μεταφέρω τον παλμό, την ιστορία και την καθημερινότητα της Ένωσης. "ΑΕΚ παντού και πάντα!", γιατί η αγάπη αυτή δεν έχει όρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -