Αρχική / AEKPASSION / Γνωρίστε το γυναικείο πόλο της ΑΕΚ (pics)

Γνωρίστε το γυναικείο πόλο της ΑΕΚ (pics)

Το project του Κωνσταντίνου Κουτλιάνη και της Ιωάννας Μορφινού, με το τμήμα πόλο της ΑΕΚ έρχεται να φέρει την αλλαγή στο πόλο της χώρας μας. Χωρίς να έχει γίνει άλλη φορά τέτοια δουλειά, με φωτογράφιση, βίντεο ευχών και πολλά ακόμα, το ΑΕΚPASSION σας βάζει στο κλίμα για αυτό που έρχεται αύριο.  

Τα κορίτσια της ΑΕΚ έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με νεαρές και παλιές αθλήτριες. Μια εξ αυτών που βοήθησε πολύ σε όλο το project είναι η Μαρία Τσουρή. Η αθλήτρια παρότι είχε βάλει παύση στην καριέρα της, γύρισε στις πισίνες μόνο και μόνο επειδή η ΑΕΚ πέρυσι δημιούργησε το τμήμα. Γι’αυτό τα κορίτσια σας περιμένουν να τις στηρίξετε με όποιο τρόπο είναι δυνατόν. Να μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες δράσεις μας και για να μη λέμε άλλα…πάμε να τις γνωρίσετε όχι όλες γιατί όλες θα τις βλέπετε καθημερινά στο instagram του AEKPASSION.

Ιόλη Μπενέκου (instagram)

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαριάννα Μαστρόκαλου (instagram)

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαρκέλα Παντελίδη (instagram)

 

 

 

 

 

 

 

 


Μαρία Μπαλωμενάκη (instagram)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βικτωρία Ζόφώλη (instagram)

 

 

 

 

 

Αμαλία Πάτερου (instagram)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαρία Τσουρή (instagram)

 

 

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

«Ανεβάζει» τον Παυλάκη η ΑΕΚ

Έπειτα από την οριστική αποχώρηση του Μηνά Λυσάνδρου από την ΠΑΕ, η «Ένωση» ενεργοποιεί περισσότερο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com