Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Γνωστοποίησε την παραίτηση του από την ΑΕΚ ο Λυσάνδρου (pics)

Γνωστοποίησε την παραίτηση του από την ΑΕΚ ο Λυσάνδρου (pics)

Ο Μηνάς Λυσάνδρου με ανάρτηση του στα social media γνωστοποίησε -και τυπικά- την παραίτηση του από την θέση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ – «Εύχομαι να δικαίωσα τις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου αποτελεί παρελθόν τόσο από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου όσο και από αυτή του Αντιπροέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Η απόφαση του έμπειρου νομικού είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να δώσει πιο επίσημο χαρακτήρα σε αυτή με σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin.

Δείτε την ανάρτηση:

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Συνέχισαν τα ατομικά οι Σβάρνας, Σαμπανάτζοβιτς

Ολοκληρώθηκε το απογευματινό πρόγραμμα της 3ης ημέρας στην Πορταριά.  Χωρίς την παρουσία των Σβάρνα, Σαμπανάτζοβιτς …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com