Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Γράφει ιστορία το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο!

Γράφει ιστορία το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο!

Ιστορική πρεμιέρα αύριο για το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ με αμαξίδιο!

Ιστορική ημέρα είναι η αυριανή (09/03) για όλο το Σύλλογο της ΑΕΚ, καθώς το νεοσύστατο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα του με «αντίπαλο» τους Αετούς Κρήτης στις 12:30 στο «Ζηρίνειο» της Κηφισιάς που αποτελεί την έδρα του. Η «Ένωση» στο ξεκίνημα αυτής της περήφανης προσπάθειας θέλει στο πλευρό της όλους τους φίλους της, που καλούνται να γεμίσουν το «Ζηρίνειο» το πρωινό του Σαββάτου.

Ο αθλητής της ΑΕΚ, Αστέρης Γιαννούδης, δήλωσε για το ξεκίνημα αυτό στο aek.gr: «Είναι μία νέα αρχή. Ένα νέο ξεκίνημα πολύ όμορφο. Ξεκινάμε αύριο τους αγώνες μας και θέλουμε να εκπροσωπήσουμε όλο το Σύλλογο της ΑΕΚ. Σε αυτό το ξεκίνημα θέλουμε και τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Τη δημιουργία τμήματος Kick Boxing ανακοίνωσε η ΑΕΚ! (pic)

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής. Ακολουθεί παρακάτω με σχετική εικόνα: «Η ΑΕΚ συνεχίζει την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com