Γραμματικός: «Για το καλό της ομάδας, να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Αλεξίου, αλλά και τους συνεργάτες μου»

Οι δηλώσεις του Νίκου Γραμματικού λίγο μετά την παραίτησή του από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Μετά από πολύ σκέψη, υπέβαλλα στη διοίκηση την παραίτησή μου από τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας. Στην καριέρα μου ως παίκτης και προπονητής, έχω αποδείξει στην πράξη, ότι δεν κρύβομαι κι ούτε τα παρατάω ποτέ. Ιδιαίτερα στα δύσκολα.

Θεωρώ ότι η απόφασή μου, σε αυτή την συγκυρία, ήταν επιβεβλημένη  για το καλό της ομάδας, ώστε να υπάρξει ένα ακόμα κίνητρο, για να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα, η διάθεση και η ψυχολογία της ομάδας, με μοναδικό σκοπό να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

- Advertisement -

Σίγουρα στη διαδρομή μου στον πάγκο της ΑΕΚ, μπορεί να στεναχώρησα κάποιους. Μπορώ όμως να πω, ότι σε αυτά τα δυο σχεδόν χρόνια, δούλεψα σκληρά και έντιμα, με σεβασμό στον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδας, τους οποίους μπορώ να τους κοιτώ κατάματα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους συνεργάτες μου (στάφ και αθλητές) για την ειλικρινή συνεργασία μας.

Εκτός του υπέροχου κόσμου της ΑΕΚ που αποτέλεσε το στήριγμά μας σε κάθε καλή ή κακή στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της ΑΕΚ κο Αλέξη Αλεξίου, η διοίκηση του οποίου έβαλε όλη την ερασιτεχνική ΑΕΚ σε μια νέα εποχή, με οργάνωση και σταθερότητα σε όλα τα τμήματά της.

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, στον διοικητικό ηγέτη του τμήματος και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κο Σταμάτη Παπασταμάτη, για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευθεί και να με τιμήσει με την φιλία του. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ελληνικός αθλητισμός, η ύπαρξη ενός τέτοιου παράγοντα, αποτελεί πολυτέλεια και ιδιαίτερα στο άθλημα του χάντμπολ.

Νίκος Γραμματικός».

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -