Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / H αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο

H αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο

Δείτε την φωτογραφία με τους παίκτες που θα βρίσκονται αύριο στην Ριζούπολη

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε φωτογραφία με την αυριανή αποστολή για Ριζούπολη ενόψει του αγώνα με τον Βόλο στις 19:30, έπειτα από την σημερινή προπόνηση που έγινε στο ίδιο γήπεδο.

Μετά από αρκετό καιρό κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Τσιντώτας, αντί του Βασίλη Μπάρκα, λόγω του τραυματισμού του τελευταίου, ο οποίος φυσικά και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή. Μέσα επίσης και ο νεαρός Γιούσης, εκτός ο Βράνιες λόγω καρτών.

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Το πρώτο ανεπίσημο «τεστ» με την Κ19 στα Σπάτα

 Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τη νέα χρόνια και στο πρώτο ανεπίσημο «τεστ» θα αντιμετωπίσει την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com