Η «κιτρινόμαυρη» και γεμάτη ΑΕΚ γιορτή του Σ.Φ. ΑΕΚ Πιερίας-Κατερίνης (pics+vids)

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Πιερίας-Κατερίνης πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του, σε μια όμορφη «Ενωσίτικη» εκδήλωση – Τιμώμενο πρόσωπο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαββίδης.

Για ακόμη μία χρονιά ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΕΚ Πιερίας Κατερίνης διοργάνωσε μια λαμπρή και κιτρινόμαυρη εκδήλωση στην αίθουσα δεξιώσεων «Γυαλός» στην παραλία του Κορινού το Σάββατο 8/3.

ΑΕΚτζηδες  από την Πιερία, από την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη Χαλκιδική Γιαννιτσά κλπ) αλλά και από την Νότια πλευρά της χώρας μας βρέθηκαν στον ετήσιο χορό που περιείχε τραγούδι, χορό, εκπλήξεις, κέφι και φυσικά συνθήματα της «κιτρινόμαυρης» κερκίδας.

Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» Γιώργος Σαββίδης ο οποίος αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ αφού κατέκτησε με την «Ένωση» 2 πρωταθλήματα 1 Σούπερ Καπ και το μοναδικό Λιγκ Καπ που έχει διεξαχθεί στα ελληνικά γήπεδα. Ο «Κουμπάρος» όπως είναι το παρατσούκλι του με το χαμόγελο στα χείλη φωτογραφήθηκε με όλους τους παρευρισκόμενους και μοίρασε αυτόγραφα.

- Advertisement -

Επίσης με σχετικές βραβεύσεις τιμήθηκαν ο Κρητικός δημοσιογράφος Γιώργος Μιμίκος ο οποίος βρίσκεται σταθερά δίπλα στα τμήματα της «Ένωσης» όταν αγωνίζονται στο Νησί και ο Άρης Τρικαλόπουλος για την πολυετή προσφορά στον σύνδεσμο.

Την τιμητική τους επιπλέον είχαν όλες οι μικρές και μεγάλες κυρίες καθώς ο Πρόεδρος του συνδέσμου μοίρασε από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, αφού η γιορτή διεξήχθη ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της γιορτής της Γυναίκας.

Το δικό του μήνυμα απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε τον σύνδεσμο για την στήριξη δίπλα στην ομάδα και τον επαίνεσε για την λειτουργία του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πρόεδρος του ΣΦ Πιερίας-Κατερίνης κ. Βάιος Χαρισόπουλος όπως και τα υπόλοιπα μέλη φρόντισαν για μία όμορφη εκδήλωση αντάξια με τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας του συνδέσμου εδώ και πάνω από 40 χρόνια, ο οποίος έμπρακτα με πίστη και σεβασμό, αγνή αγάπη και αφοσίωση είναι σταθερά και αμείωτα δίπλα στην ΑΕΚ.

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -