Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / H TOMH ABETE στην Αγιά Σοφιά!

H TOMH ABETE στην Αγιά Σοφιά!

Την έκπτωση του διαγωνισμού για την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο που ετοιμάζει η ΑΕΚ, κέρδισε η ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ που είναι θυγατρική του ομίλου Μπόμπολα (Άκτωρ). 

Η θυγατρική εταιρεία του Γιώργου Μπόμπολα ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ θα είναι αυτή η οποία θα αναλάβει τα υπόλοιπα έργα στην Αγιά Σοφιά. Κέρδισε τις υπόλοιπες υποψήφιες με ποσοστά 47,41% και θα βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για να ξεκινήσει τις διαδικασίες. Σήμερα 22 Ιανουαρίου άνοιξαν οι προσφορές και η ΤΟΜΗ πρόσφερε 47,41% έκπτωση στα 20.000.000 του αρχικού προϋπολογισμού και με ένα ποσό της τάξεως των 11.000.000 ευρώ θα ολοκληρωθεί η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής την Αγιά Σοφιά. Βέβαια υπάρχει και ένα τελευταίο βήμα αυτό της ένστασης από το λογιστήριο του κράτους με σκοπό τον έλεγχο. Βέβαια αυτό δεν ανησυχεί τους ανθρώπους της εταιρείας οπότε το θέμα γηπέδου μπαίνει και με τη βούλα στην τελική ευθεία.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

MVP του ΑΕΚ-Λαμία ο Μαχαίρας!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ψηφίστηκε ο καλύτερος του αγώνα, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com