Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Βίντα στην τελευταία φάση του ματς με τον Παναιτωλικό

Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για την τελευταία φάση του αγώνα για πέναλτι με τον Παναιτωλικό

Διαμαρτυρίες έχει σηκώσει η φάση του τελευταίου λεπτού στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τον Βίντα να φαίνεται να βρίσκεται στο έδαφος εντός περιοχής μετά από τράβηγμα, με την φάση να εξετάζεται από το VAR, χωρίς όμως να υποδεικνύεται πέναλτι.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η ΑΕΚ αναφέρει συγκεκριμένα: “Στην εκπνοή του αγώνα ο Βίντα πέφτει από τράβηγμα μέσα στην περιοχή, όμως διαιτητής και VAR λένε «παίζετε»”

Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς
Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς
Είμαι ο Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς, γεννηθείς το 1993 και αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Διεθνείς Σχέσεις. Παράλληλα με την συνεργασία μου με τα Παραπολιτικά, επιθυμούσα να ασχολούμαι πιο ενεργά με την μεγάλη αγάπη όλων μας, την ΑΕΚ, και έτσι θέλησα να ενταχθώ στην οικογένεια του AEKPASSION. Τους ευχαριστώ όλους για την ευκαιρία και εύχομαι να δούμε όλοι μαζί μεγάλες στιγμές δίπλα στην ομάδα, που είναι παράλληλα και τρόπος ζωής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -