Η ΑΕΚ έκανε… παρέλαση στη Σλοβενία και ουσιαστικά πήρε από το πρώτο ματς την πρόκριση για τους «8» του Conference League απέναντι στην Τσέλιε.
Η εξαιρετική πορεία των «κιτρινόμαυρων» σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τα Μέσα της Σερβίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «MozzartSport»: «Η Αθήνα γιορτάζει τον Νίκολιτς – Η ΑΕΚ είναι μια μηχανή που καταρρίπτει ρεκόρ». Το δημοσίευμα αναφέρεται στη μεγάλη νίκη επί της Τσέλιε αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Νίκολιτς την κατάσταση.
Πιο αναλυτικά:
«Η νίκη με 4-0 επί της Τσέλιε στον πρώτο αγώνα για τη φάση των “16” του Conference League ήταν η 8η ευρωπαϊκή νίκη της ομάδας φέτος, αριθμός-ρεκόρ για μία σεζόν, ξεπερνώντας προηγούμενα ρεκόρ του συλλόγου και του Φερνάντο Σάντος. Ο Νίκολιτς έχει ήδη 16 ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος, αριθμός που αποτελεί επίσης ρεκόρ, και πλέον μόνο ο θρυλικός Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει περισσότερες νίκες στην ιστορία της ΑΕΚ.
Παρά το αποτέλεσμα, ο Νίκολιτς δήλωσε ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος και θέλει να “σφραγίσει” την πρόκριση στον επαναληπτικό. Αν η ομάδα προκριθεί στα προημιτελικά, θα είναι η πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια που η ΑΕΚ φτάνει τόσο μακριά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τελειομανής. Ακόμη και μετά από μια τέτοια νίκη και παρά το γεγονός ότι σε λιγότερο από έναν χρόνο κατάφερε να γράψει το όνομά του στα χρονικά ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας. Γι’ αυτό άλλωστε είναι και επιτυχημένος».
