Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση της Stoiximan GBL και το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου υποδέχεται τον Άρη Betsson στη Sunel Arena, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:00 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους της «Βασίλισσας».
Η ΚΕΔ όρισε για το παιχνίδι της Ένωσης τους Πιτσίλκα, Μαγκλογιάννη και Αναστασιάδη Β., με κομισάριο τον Ηπιώτη. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν πάντα επικίνδυνο Άρη.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ξεχωρίζει το ματς Ηρακλής – Πανιώνιος στο Ιβανώφειο, καθώς και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής Stoiximan GBL:
Σάββατο 27/12
- Καλλιθέας (16:00): Κολοσσός Η Hotels Collection – Μύκονος Betsson
Διαιτητές: Αγραφιώτης, Τσάνταλη, Μπακάλης - Sunel Arena (16:00): ΑΕΚ – Άρης Betsson
Διαιτητές: Πιτσίλκας, Μαγκλογιάννης, Αναστασιάδης Β. - Ιβανώφειο (18:15): Ηρακλής – Πανιώνιος
Διαιτητές: Πουρσανίδης, Κατραχούρας, Μηλαπίδης - Αγ. Θωμά (18:30): Μαρούσι – Παναθηναϊκός AKTOR
Διαιτητές: Τηγάνης, Μαρινάκης, Καραπαπάς
Κυριακή 28/12
- Γ. Μπουρούσης (13:00): Καρδίτσα – ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Τσιμπούρης, Μαρτινάκος, Λόρτος - Α. Παπανδρέου (16:00): Περιστέρι Betsson – Προμηθέας
Διαιτητές: Τσαρούχα, Τσολάκος, Αγγελής
