Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η ΑΕΚ κατά του ρατσισμού: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους πολλούς όχι για τους λίγους!»

Η ΑΕΚ κατά του ρατσισμού: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους πολλούς όχι για τους λίγους!»

Το μήνυμα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Αφιερωμένη στον αγώνα κατά του ρατσισμού είναι η Matchday 3 του UEFA Champions League!

H ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν από τις πρώτες ευρωπαϊκές ομάδες που τάχθηκαν στο πλευρό της UEFA σε αυτή την εκστρατεία για την ισότητα και υπέρ του #EQUALGAME με μπροστάρηδες τους ποδοσφαιριστές της.

Το video που ετοιμάσαμε με τη συμμετοχή των Μπακασέτα, Κλωναρίδη, Τσόσιτς και Αϊντάρεβιτς πήρε τα εύσημα και την έγκριση των ανθρώπων της UEFA για να προβληθεί από τα μάτριξ του Ολυμπιακού Σταδίου πριν από τον αγώνα. Όπως και το πανό, που έχουμε ετοιμάσει, για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο ρατσισμός και οι κοινωνικές διακρίσεις δεν έχουν την παραμικρή θέση στο ποδόσφαιρο και φυσικά αντίκεινται στις αξίες και τα ιδανικά που η δική μας ομάδα πρεσβεύει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της.

Το ποδόσφαιρο είναι για όλους.
Το ποδόσφαιρο ενώνει όλους!
Το ποδόσφαιρο δεν αναγνωρίζει ουδεμία κοινωνική διάκριση!
Το ποδόσφαιρο είναι για τους πολλούς και όχι για τους λίγους!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει την καμπάνια #EQUALGAME της UEFA. Με αυτό το hashtag θα φωτογραφηθούν μαζί πριν από τον αγώνα οι παίκτες των δύο ομάδων.
Και όλοι εμείς θα υποστηρίξουμε το σύνθημα για ισότητα στη συμμετοχή και την απόλαυση στο ποδόσφαιρο.”

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Πρόστιμο… των παικτών στον Γιαννίκη

 Ο προπονητής της ΑΕΚ άργησε να βγει για πέντε λεπτά στο γήπεδο στη χθεσινή προπόνηση …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com