Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η ΑΕΚ καταδικάζει και τιμωρεί τα όσα έγιναν στο πάρτι του Βράνιες!

Η ΑΕΚ καταδικάζει και τιμωρεί τα όσα έγιναν στο πάρτι του Βράνιες!

Έξαλλοι και δικαιολογημένα ήταν με τα όσα είδαν να γίνονται στο πάρτι του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ίλια Ίβιτς και θα ακολουθήσουν τιμωρίες.

Ο Εκνευρισμός όπως ήταν αναμενόμενο των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ίλια Ίβιτς όταν πληροφορήθηκαν για τα όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων του Όγκνιεν Βράνιες (για τον τρόπο που γιόρτασαν και για τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού)  θα προκαλούσε και κυρώσεις στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (μεταξύ των οποίων Βράνιες και Λιβάια) οι οποίοι θα ενημερωθούν για το μέγεθος της τιμωρίας τους.

Το αφεντικό της Ένωσης ήταν… έξαλλο με τα όσα είδε να ακολουθούν στο χώρο που και ο ίδιος βρέθηκε (έως τις 23:00 )ωστόσο το ίδιο ισχύει για τον Ίλια Ίβιτς που εξέφρασε μάλιστα την οργή του και τον εκνευρισμό του και στους πρωταγωνιστές του άσχημου περιστατικού στο πάρτι γενεθλίων του Βράνιες.

Από την ΑΕΚ ξεκαθάρισαν σαν επίσημη θέση ότι: «Τα όσα συνέβησαν χθες στο τέλος της εκδήλωσης για τα γενέθλια του Βράνιες με τις εικόνες που βγήκαν προς τα έξω είναι απόλυτα καταδικαστέα από τη διοίκηση της ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές θα τιμωρηθούν βάσει του εσωτερικού κανονισμού».
Να θυμίσουμε ότι δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες που ο Ίλια Ίβιτς είχε ενημερώσει ότι θα είναι απόλυτος στα θέματα που αφορούν πειθαρχικά παραπτώματα και θα κάνουν κακό στην ομάδα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα είχε μιλήσει για πολύ υψηλά πρόστιμα που θα ξεκινούν από τις 5.000 ευρώ!

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Καθυστερεί ο Ινσούα, τελειώνει η… υπομονή της ΑΕΚ

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com