Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Η ΑΕΚ κατέθεσε 5 προτάσεις σε Ευρωπαϊκά προγράμματα

Η ΑΕΚ κατέθεσε 5 προτάσεις σε Ευρωπαϊκά προγράμματα

H «Ένωση» μεγαλώνει και αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«H AEK μεγαλώνει και αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Εκτός των επιτυχιών όλων των τμημάτων του Συλλόγου ανά τα χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πλέον η “Ένωση” ξεκινά την παρουσία της και στα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε συνεργασία με μεγάλα ευρωπαϊκά αθλητικά σωματεία, την Ένωση Ευρωπαϊκών Αθλητικών Συλλόγων (EMCA), το Υπουργείο Αθλητισμού και Τουρισμού της Ιταλίας, Ακαδημαϊκά Ιδρύματα του εξωτερικού και την Μίλητος Συμβουλευτική, κατατέθηκαν προτάσεις οι οποίες αφορούν τρία προγράμματα Erasmus+ και δύο Horizon.

Συγκεκριμένα οι πέντε προτάσεις αφορούν την ομαλή ένταξη προσφύγων μέσω του αθλητισμού, την υποστήριξη και επαγγελματική ενσωμάτωση των προσφύγων, εκπαιδευτική προσέγγιση για τους παλαίμαχους αθλητές, την ενίσχυση του τουρισμού μέσω του αθλητισμού και την κατασκευή καινοτόμου τόξου για γυναίκες με ειδικές ανάγκες.

H AEK από τις καταβολές της βρίσκεται στο πλευρό όλων των κοινωνικών ομάδων και δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει ενεργά στις ευρωπαϊκές προσπάθειες υποστήριξής τους».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Στην Α1 ανδρών το πόλο της ΑΕΚ!

Στην μεγάλη κατηγορία του πόλο βρίσκεται από σήμερα η ομάδα των ανδρών!  Δείτε παρακάτω την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com