Η ΑΕΚ κέρδισε στην κούρσα για τον Κριχόβιακ και τη Μάλμε

Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον Πολωνό παικταρά αλλά τις πρόλαβε όλες η ΑΕΚ με την πολύ καλή οικονομική της προσφορά. 

Πιο συγκεκριμένα, η σουηδική ιστοσελίδα fotbollskanalen.se με δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι η Μάλμε ψάχτηκε για την περ΄πτωση του Κριχόβιακ αλλά δε μπορούσε να “ματσάρει” την προσφορά της Ένωσης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει πως: 

«Η Μάλμε ήθελε να αποκτήσει έναν κεντρικό μέσο και είχε βάλει στο στόχαστρο τον 32χρονο πρώην μέσο της Σεβίλλης και της Παρί Σεν Ζερμέν, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

- Advertisement -

Όπως ο Κλάεσον, έτσι και ο Κριχόβιακ αποφάσισε να αποχωρήσει από το ρωσικό πρωτάθλημα και την Κράσνονταρ μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Όμως η Μάλμε δεν είχε καμία ελπίδα να ανταγωνιστεί τις προσφορές άλλων συλλόγων όπως και αυτού στον οποίον κατέληξε ο Κριχόβιακ.

Ο Κριχόβιακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Κράσνονταρ, υπέγραψε με την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου. Ο μέσος ήταν παρών και στη νίκη της Πολωνίας επί της Σουηδίας με την οποία προκρίθηκαν στο Μουντιάλ».

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -