Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η ΑΕΚ “κινείτε” νομικά κατά του Λάζαρου

Η ΑΕΚ “κινείτε” νομικά κατά του Λάζαρου

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να φτάσει στα άκρα την υπόθεση του Λαζάρου Χριστοδουλόπουλου, εκδίδοντας εξώδικο κατά του ίδιου, καθώς δεν σεβάστηκε το συμβόλαιο του.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ αναφέρει στο εξώδικο ότι «Το γεγονός αυτό (σ.σ. το συμβόλαιο του Λάζαρου) είναι πανελληνίως γνωστό και για το λόγο αυτό φέρεστε να συγκοινοποιείτε (μη προβλεπόμενα) το ως άνω ανυπόγραφο έγγραφο σε ΕΠΟ, Super League και ΠΣΑΠ, σε μια εμφανή προσπάθεια δημιουργίας τεχνηέντως μιας οιονεί προδικασίας, δείγμα επίσης του ότι γνωρίζετε καλά τις πολυεπίπεδα έννομες συνέπειες, τόσο για εσάς, όσο και για τον ποδοσφαιριστή, στην περίπτωση που κινηθείτε εκτός του πλαισίου των οικείων κανονισμών»

Και πρόσθετε: «για τυχόν μη νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή μας, όχι μόνο για την προσπάθεια προσέγγισής του παρά το γεγονός ότι η συμβατική μας δέσμευση ολοκληρώνεται στις 30/6/2019, αλλά και για το γεγονός πως φέρεστε να έχετε παρανόμως ξεκινήσει διαδικασίες σύναψης συμβολαίου μαζί του αφενός λίγες ώρες πριν την κρίσιμη για την ομάδα μας διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο 12.05.2018, αφετέρου για χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεσμεύεται συμβατικά με την ομάδα μας βάσει υπογεγραμμένου συμβολαίου».

Επίσης η ΑΕΚ υποστηρίζει στο εξώδικό της -που το υπογράφει ο Μηνάς Λυσάνδρου- ότι το έγγραφο που της απέστειλε ο Ολυμπιακός «δεν επιφέρει καμία έννομη συνέπεια δεδομένου πως είναι ανυπόγραφο, ωστόσο απαντάμε κινούμενοι καλόπιστα προς αποφυγήν παρερμηνειών που δύνανται να επιφέρουν σκληρές πειθαρχικές κυρώσεις στην ομάδα σας».

Βέβαια, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να καταθέσει το συμβόλαιο που εδώ και καιρό όπως φαίνεται είχε υπογράψει ο Χριστοδουλόπουλος και να ανακοινώσει επίσημα την απόκτησή του. Πλέον η ΑΕΚ θα καταθέσει το επόμενο διάστημα το δικό της συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή στην ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα και θα κινήσει όλες τις δικαστικές διαδικασίες. Την ίδια στιγμή, ο Χριστοδουλόπουλος θα κληθεί σε απολογία τόσο για τις επαφές που παράτυπα είχε με τον Ολυμπιακό, όσο και για τη δήλωση που έκανε περί απειλών.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Χαλβατζής

Κωνσταντίνος Χαλβατζής
Ο Κωνσταντίνος Χαλβατζής μένει και σπουδάζει στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα. Η καταγωγή του από την Μ. Ασία και η αγάπη του για την ΑΕΚ τον οδήγησαν στο AEK Passion.

Ελέγξτε επίσης

Εκτός απο κερκίδες και σκάλες και άλλα

Βρισκόμαστε στην 445η μέρα από την επισημοποίηση της απόφασης να γίνει στη Ν.Φιλαδέλφεια ο νέος …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com