Έτσι γράφουν στο Μεξικό για τον Αργεντινό εξτρέμ.
Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα στο Μεξικό που εμφανίζουν παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας αυτής να αποτελούν στόχους της «Ένωσης». Τελευταίος παίκτης για τον οποίο έγινε λόγος είναι ο Αργεντινός Μάξι Μέζα.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα abc noticias ανέδειξε το ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδος για τον 31χρονο εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται από το 2019 στη Μοντερέι, από την οποία αναμένεται να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος του Δεκέμβρη καθώς δεν σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Στο δημοσίευμα, γίνεται η σύνδεση με τον συμπατριώτη του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει άποψη για εκείνον, αλλά και με τις περιπτώσεις των Πινέδα και Πισάρο, οι οποίοι ήρθαν στον «Δικέφαλο» με τον ίδιο τρόπο.
Ως τώρα, ο Μέζα έχει καταγράψει 166 συμμετοχές και 23 γκολ με την τωρινή του ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Ιντεπεντιέντε και Χιμνάσια Λα Πλάτα. Επίσης, έχει φορέσει 11 φορές τη φανέλα της «αλμπισελέστε». Μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, καθώς και ως δεύτερος επιθετικός.
Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι εκτός από τους «κιτρινόμαυρους», έχουν δείξει ενδιαφέρον η Σεβίλλη και η Γκρέμιο, καθώς το γεγονός ότι θα μείνει ελεύθερος τον καθιστά αυτομάτως περιζήτητο. Ο Μέζα δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη και δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που θα περιπλέξει πολύ την κατάσταση στην περίπτωση που αποκτηθεί από τους πρώτους.
Δείτε τι κάνει στο γήπεδο στο παρακάτω βίντεο:

