Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η ΑΕΚ πάνω απ΄ όλα… ή μήπως όχι;

Η ΑΕΚ πάνω απ΄ όλα… ή μήπως όχι;

Για κάθε περιστατικό σαν το χθεσινό… ένα παιδί θα βλέπει τους αγώνες από το σπίτι του!

Σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου σαν αυτόν της ΑΕΚ με τον Άγιαξ γίνονται διάφορα λάθη. Υπάρχουν αυτά που συγχωρούνται, όπως του Λιβάγια, γιατί προκαλούν προβλήματα που είναι στα πλαίσια του αθλητισμού, όπως μια κόκκινη κάρτα. Γίνονται όμως και αυτά που είναι ανεπίτρεπτα καθώς αφήνουν πίσω τους μια κατάληξη με ανυπολόγιστες ζημιές.

Χρησιμοποιώντας τον όρο «ζημιές» δεν στέκομαι στις υλικές… Αυτές διορθώνονται. Αναφέρομαι σε αυτές που δέχονται οι αξίες της ομάδας καθώς και ο κόσμος της! Εχθές είδαμε μια μερίδα οπαδών να «κουμαντάρει», με το «έτσι θέλω», ένα ολόκληρο γήπεδο. Μια ομάδα της τάξης των 30-40 ατόμων δρούσαν ανενόχλητοι στα μάτια των υπόλοιπων 25.000 και παραπάνω υποστηρικτών της Ένωσης. Όλα αυτά μάλιστα, στην τελευταία προσπάθεια της ομάδας να σώσει ό,τι σώζεται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο!

Αφού…έγινε ό,τι έγινε, περνάμε στη δεύτερη φάση της μαζικής κατανομής ευθυνών. Σίγουρα μια εικόνα σαν αυτή που εξελίχθηκε εχθές στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν τιμάει την ομάδα. Δεν σημαίνει όμως ότι για αυτό ευθύνεται η διοίκηση και μόνο. Σαφώς και είναι υπεύθυνη για τα τεκταινόμενα την ώρα του αγώνα, όμως δεν γίνεται να προβλέπει τα πάντα! Ο ρόλος της είναι στην επόμενη μέρα και το πως θα αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα.

Καθώς ξημέρωσε και η επόμενη μέρα η ΠΑΕ πήρε θέση για τα επεισόδια και έκανε σαφές σε όλους πως καταδικάζει τα γεγονότα. Η λύση στη μείωση ή και εξαφάνιση αυτών είναι άλλη υπόθεση που σίγουρα χρειάζεται μεγάλη κουβέντα και σοβαρές αποφάσεις. Ειδικά όταν ζούμε σε μια χώρα που τέτοια περιστατικά δεν μας κάνουν και ιδιαίτερη έκπληξη στο άκουσμά τους, λόγω της συχνότητάς τους.

Στο τέλος θέλω να θέσω ένα ερώτημα προς όλους αυτούς που πήραν μέρος ή υποστήριξαν την όλη κατάσταση! Ας δεχθούμε πως υπάρχει αγάπη για την ομάδα και πολεμάτε για αυτήν… Ήταν οι κινήσεις αυτές οι σωστές για το καλό της ομάδας; Μήπως εξανεμίστηκε και η τελευταία δίοδος για να αλλάξει λίγο το κλίμα στην ομάδα; Και τέλος… Είναι τελικά η ΑΕΚ πάνω απ΄ όλους και απ΄ όλα;

ΥΓ: Τι παραπάνω έχουν αυτοί που ήταν στο πέταλο και βοηθάνε την ομάδα μόνο με τη φωνή και τα συνθήματα ; ΤΙΠΟΤΑ… Ας παραδειγματιστείτε λοιπόν!

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Λάτσι: «Δυσκολεύτηκα να αφήσω την οικογένεια και τους δικούς μου»

Ο Ζίγκα Λατσί μίλησε για τα συγχαρητήρια μηνύματα μετά τον αγώνα. Ο στόπερ της ΑΕΚ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com