Αρχική / AEKPASSION / Η ΑΕΚ συμμετέχει στο πρόγραμμα BounceBack του Erasmus+

Η ΑΕΚ συμμετέχει στο πρόγραμμα BounceBack του Erasmus+

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αναπτύσσει έντονη δράση και εκτός των αγωνιστικών χώρων και αποδεικνύει το μεγαλείο της σαν Οργανισμός.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

«Τα βήματα προόδου και εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα για την ΑΕΚ συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Μετά την αγωνιστική πρόοδο, ο Σύλλογός μας ακολουθεί τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και φωνάζει “παρών” στο πλευρό της κοινωνίας.

Σε αυτά τα πλαίσια της διαρκούς εξέλιξης και ανάπτυξής της, που περιλαμβάνει και έντονη δράση σε θέματα που αφορούν τόσο τον αθλητισμό, όσο και την κοινωνία γενικότερα, η ΑΕΚ με χαρά ανακοινώνει ότι συμμετέχει στο πρόγραμμα BounceBack του Erasmus+.

Πρόκειται για μία μεγάλη στιγμή για το Σύλλογο, τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία, καθώς η ΑΕΚ θα βρεθεί μαζί με σπουδαίους οργανισμούς και ομάδες με στόχο να βοηθήσουν μεγάλες κοινωνικές ομάδες

Στο BounceBack συμμετέχουν μαζί με την ΑΕΚ και η S.S Lazio Karate, η Vedac, το University of Pannonia, η ΜΙΛΗΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε και η R&DO Ltd.

Το έργο BOUNCEBACK είναι μια πρωτοβουλία που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και περιλαμβάνει αθλητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα με σκοπό την ενίσχυση της ένταξης των πρώην αθλητών στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα.
Αυτό γίνεται μέσω μιας καινοτόμου μαθησιακής προσέγγισης που στοχεύει στη μεταφορά των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της καριέρας των αθλητών σε εργαλεία που είναι χρήσιμα στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.bouncebackathletes.eu/

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Μαντούκα: «Ανυπομονώ να επισκεφθώ την Αγιά Σοφιά»

Ο Γκουστάβο Μαντούκα που υπηρέτησε την μόνο την ΑΕΚ από την Ελλάδα για 3 χρόνια, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com