Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η ΑΕΚ στο Beyond Inclusion!

Η ΑΕΚ στο Beyond Inclusion!

Ανακοίνωση από την Ερασιτεχνική.

Ακολουθεί παρακάτω:

«Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της για τη στήριξη των παλαιμάχων αθλητών, μέσα από τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα BounceBack του Erasmus+. Ωστόσο, η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο δεν σταματάει σε μία μόνο πτυχή της υποστήριξης κοινωνικών ομάδων.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι έχουμε γίνει δεκτοί και σε δεύτερο ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Erasmus+, στο Βeyond Inclusion. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά ΑμεΑ οπτικής, ακουστικής ή κινητικής, με το οποίο στοχεύουμε στο να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε τα άτομα αυτά στην καλύτερη δυνατή ένταξή τους στην αγορά εργασίας, καθώς και στην καλύτερη δυνατή ενημέρωση και εκπαίδευση των μεσαίων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην πρόσληψη ατόμων με αυτές τις ιδιαιτερότητες.

Σπάμε τα δεσμά και δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους. Άλλωστε, η ΑΕΚ από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της παλεύει για τους κοινωνικά αδύναμους και επιθυμεί την επικράτηση της ισότητας και της δικαιοσύνης.

Και σε αυτό το πρόγραμμα δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε πολύτιμους συνεργάτες. H Great People Inside, η Μίλιτος Συμβουλευτική Α.Ε., το Innovation Training Center (ITC), η Association Business Information and Consulting Centre – Sandanski (BICC), η R&DO, η ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια” και η Romanian Association of Applied Psychopedagogy (ARPA), εγγυώνται την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://beyond-inclusion.eu/, καθώς και τη σελίδα https://www.facebook.com/BeyondInclusionProject/».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Ο Πλάθα το καλύτερο γκολ και ο Μπουκοβίνας την καλύτερη απόκρουση της 2ης αγωνιστικής του EHF European League!

  Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία η επέμβαση του Πέτρου Μπουκοβίνα ήταν η καλύτερη της …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com