Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Η ΑΕΚ στους Αγίους Τόπους!

Η ΑΕΚ στους Αγίους Τόπους!

Στους Αγίους Τόπους στα Ιεροσόλυμα θα βρεθεί σήμερα η ομάδα χάντμπολ του «Δικεφάλου», αλλά και στο Πατριαρχείο.

Η ομάδα μας γιόρτασε τη μεγάλη νίκη επί της Ramhat Hashron με δείπνο που παρέθεσαν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, και ο Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης.

Η αποστολή σήμερα (10/02) θα επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους στα Ιεροσόλυμα, καθώς και το Πατριαρχείο. Παράλληλα, θα συναντηθεί με με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’, τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Ιεροσολύμων Ησύχιο και τον σχολάρχη της πατριαρχικής Σχολής της Σιών, πατέρα Ματθαίο. Φυσικά, οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφθούν τους Αγίους Τόπους, όπου και θα υπάρξει προσκύνημα και εν συνεχεία θα βρεθούν στη Σχολή της Σιών. Πρόκειται για ένα ιστορικό μέρος όπου επιτελείται υψηλότατο επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Έφτασε στα Σκόπια η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

Η ομάδα χάντμπολ συνεχίζει εντατικά το στάδιο της προετοιμασίας της, συμμετέχοντας σε τοπικό τουρνουά που …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com