Αρχική / AEKPASSION / Η «Αγιά Σοφιά – OPAP ARENA» επιλέχτηκε για τον τελικό του Conference League του 2024!

Η «Αγιά Σοφιά – OPAP ARENA» επιλέχτηκε για τον τελικό του Conference League του 2024!

Αναμένεται η ανακοίνωση της UEFA για την έδρα του τελικού.

Σπουδαία είδηση για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς το στολίδι της «κιτρινόμαυρης» ομάδας θα προβληθεί σε όλη την Ευρώπη, καθώς πρόκειται να επιλεχτεί από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία για να διοργανώσει τον τελικό του Europa Conference League το 2024.

Έτσι η Ελλάδα καλείται να διοργανώσει ξανά έναν ευρωπαϊκό τελικό μετά από 17 χρόνια!

Μάλιστα η επιλογή της ΕΠΟ ήταν να θέσει υποψηφιότητα η «Αγιά Σοφιά» και για το 2023 και για το 2024 αλλά η UEFA επέλεξε την Πράγα για τον επόμενο τελικό και το νέο στολίδι της ΑΕΚ για το 2024!

Συνάμα η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία γνωστοποίησε στις υπόλοιπες χώρες πως η επιλογή έχει οριστικοποιηθεί ώστε να μην κατατεθούν άλλες προτάσεις.

 

Σχετικά με Γιάννης Βασιλείου

Γιάννης Βασιλείου
Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2001 και σπουδάζω στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αποτελώ μέλος του aekpassion από τον Ιανουάριο του 2022, ενώ παράλληλα διαχειρίζομαι μια οπαδική σελίδα της ΑΕΚ στο Instagram από το 2018. Η αγάπη μου για την ομάδα και το ενδιαφέρον για τα μυστικά της δημοσιογραφίας με φέρνουν εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του aekpassion που μου δίνουν την ευκαιρία στα πρώτα μου δημοσιογραφικά βήματα.

Ελέγξτε επίσης

Φωτορεπορτάζ της ΠΑΕ από την εξέλιξη των εργασιών στον χλοοτάπητα της Αγιά Σοφιάς

Το βάρος στις εργασίες του γηπέδου έχει πέσει εδώ και λίγες ημέρες στον χλοοτάπητα και …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com