Αρχική / AEKPASSION / Η αγκαλιά νίκης – στήριξης Καρέρα – Ίβιτς

Η αγκαλιά νίκης – στήριξης Καρέρα – Ίβιτς

 Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στην Τρίπολη και την νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον Ιταλό τεχνικό της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα  να αγκαλιάζει τον Ίλια Ίβιτς.

Η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επήλθε η ηρεμία μετά την ήττα της Πέμπτης από τη Ζόρια

Ο φωτογραφικός φακός στο «Θ.Κολοκοτρώνης» έπιασε τον Μάσιμο Καρέρα να αγκαλιάζει τον Ίλια Ίβιτς. Ήταν μια αγκαλιά νίκης και στήριξης.

 Δείτε τη φωτογραφία:

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ο Βίντσιτς στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Σλοβένος θα είναι ο ρέφερι που θα σφυρίξει στη μεγάλη αναμέτρηση της Τούμπας, την ερχόμενη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com