Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οι αγώνες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, μόνο από το Youtube της Ερασιτεχνικής

Οι αγώνες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, μόνο από το Youtube της Ερασιτεχνικής

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Μάνα» ΑΕΚ, με την οποία θέλησε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας. Πως θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις με την Βογκόσκα για το Τσάλενζ Καπ, μόνο μέσω του youtube της Ερασιτεχνικής και όχι από το Facebook, όσοι φίλοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης”.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Μάνας» ΑΕΚ:

«Λόγω προβλήματος οι αγώνες με την HC Vogosca Poljine θα μεταδοθούν ζωντανά μόνο από το κανάλι του Συλλόγου στο YouTube (AEK Athletic Club) και όχι και στο Facebook! #aek #aekhandball #aekfamily».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ανδρέας Κατσώνης και Στέλιος Μικεδάκης σφυρίζουν το ΑΕΚ – Ηλυσιακός

Αυτοί είναι οι διαιτητές του ματς ΑΕΚ – Ηλυσιακός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com