Η Αλκαλόιντ ρίχνει την ευθύνη στην ΑΕΚ – Στα χέρια της EHF η τελική απόφαση για τον τελικό

Η διοίκηση της Αλκαλόιντ προχώρησε σε ανακοίνωση με αιχμές, ευχαριστώντας τον κόσμο της για την παρουσία του στο κλειστό «Μπόρις Τραϊκόφσκι» και ρίχνοντας την ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του τελικού στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της Αλκαλόιντ σε ελεύθερη μετάφραση:

«Αγαπητό κοινό,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ για τη στήριξή σας στο ΣΠ “Μπόρις Τραϊκόφσκι” απόψε. Ήταν υπέροχο να βλέπουμε γεμάτες εξέδρες να φωνάζουν με μία φωνή υπέρ της ομάδας μας και να δείχνουν την υποστήριξή τους.
Δυστυχώς, όχι με δική μας ευθύνη, ο τελικός αγώνας με την ΑΕΚ Αθηνών δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς η αντίπαλη ομάδα δεν ήθελε να βγει στον αγωνιστικό χώρο και να παίξει τον επαναληπτικό.

Ο σύλλογός μας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την EHF για την περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης και θα ενημερωθείτε για αυτήν μέσω των επίσημων καναλιών του συλλόγου μας.

- Advertisement -

Για άλλη μία φορά, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που ήρθατε στο γήπεδο και στηρίξατε την ΡΚ Αλκαλοΐντ!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα χάντμπολ Αλκαλοΐντ»

Βαγγέλης Νταλαπέρας
Βαγγέλης Νταλαπέρας
Ονομάζομαι Βαγγέλης Νταλαπέρας και η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από ομάδα για μένα, είναι τρόπος ζωής. Μεγάλωσα ζώντας την κάθε της στιγμή, από τις μεγάλες βραδιές μέχρι τις δύσκολες μέρες. Μέσα από τις λέξεις μου, θέλω να μεταφέρω τον παλμό, την ιστορία και την καθημερινότητα της Ένωσης. "ΑΕΚ παντού και πάντα!", γιατί η αγάπη αυτή δεν έχει όρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -