Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οι αποφάσεις για τα μεταγραφικά, μετά τη συνάντηση με τον Μελισσανίδη!

Οι αποφάσεις για τα μεταγραφικά, μετά τη συνάντηση με τον Μελισσανίδη!

 Το ραντεβού με τον ισχυρό άντρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αναμένουν Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα.

Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει γίνει κάποια επίσημη διαπραγμάτευση η επαφή για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Ίλια Ίβιτς αν και είναι σε καθημερινή επαφή με τον Μάσιμο Καρέρα και να έχει γεμίσει την λίστα του με 4-5 ονόματα παικτών για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, ώστε να είναι έτοιμος για κάθε σενάριο, ωστόσο δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί καμία μεταγραφή.

Οι εξελίξεις αναμένονται μετά την συνάντηση που θα γίνει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το ραντεβού δεν αναμένεται να γίνει την εβδομάδα που διανύουμε, αλλά είναι πιθανό να γίνει την επόμενη. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ θέλει να έχει πρώτα μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον προϋπολογισμό τόσο της τρέχουσας, όσο και της επόμενης περιόδου, και όλα θα εξαρτηθούν από τις ζημίες που προκύψουν λόγω της πανδημίας. Όταν θα υπάρχει όμως μια πιο ασφαλής εκτίμηση για τις συνέπειες του κορωνοϊού στα ταμεία, η ΑΕΚ  θα μπορεί να κάνει κινήσεις αναλόγως και πάντα με σύνεση, όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια αποφεύγοντας τα καταστροφικά λάθη του παρελθόντος.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Επιστρέφει στη Βασίλισσα ο Κατσίβελης

 Ο 28χρονος γκαρντ για τον επόμενο χρόνο θα φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Η ΑΕΚ ήρθε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com