Η αποστολή της ΑΕΚ Β’ για τον αγώνα με την Κηφισιά (pic)

Η Β’ ομάδα της Ένωσης υποδέχεται αύριο (27/4, 15:30) την Κηφισιά στο “Σεραφείδειο” για την 33η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Παναγιωτάρας επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές  ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με αντίπαλο την Κηφισιά.

Η αποστολή της ΑΕΚ Β’:

 

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -