Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η μπάλα έξω…

Η μπάλα έξω…

Νέα καθυστέρηση, διαπιστώνεται στο κομμάτι της υπογειοποίησης, όσον αφορά τις διαδικασίες της Περιφέρειας Αττικής….

Τόση, που αναγκάστηκε η οικογένεια της ΑΕΚ να αντιδράσει δημόσια…. Περνούν οι μέρες, οι βδομάδες, οι μήνες και δεν υπάρχει ακόμα λευκός καπνός… Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την καινούργια καθυστέρηση, μου είναι ασαφής η αιτιολογία… Και δεν είναι κάτι απλό το “από εκεί και πέρα”…

Αν το έργο έβγαινε στον αέρα μέχρι 31/12, λέγαμε ότι ήθελε περίπου ένα εξάμηνο, μέχρι να ξεκινήσει τις εργασίες ο ανάδοχος, δηλαδή τον Ιούνιο…

Όσο καθυστερούμε, υπάρχει πιθανότητα να ξοδέψουμε το καλοκαίρι χωρίς έναρξη εργασιών, που θα σημαίνει ότι θα υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα, να έχει ολοκληρωθεί όλο το δομικό μέρος της κατασκευής του γηπέδου, χωρίς παράλληλα να έχει αρχίσει και να εξελίσσεται η υπογειοποίηση….

Το οποίο είναι σοβαρό πρόβλημα ως προς την αδειοδότηση του κυρίως έργου της Αγιά Σοφιάς… Και πολύ σωστά ανησυχεί και φωνάζει η ΑΕΚ… Ειδικά όταν έχει στο μυαλό της και τις απανωτές εκλογές, που θα γίνουν μέσα στο 2019….

Μέχρι στιγμής λοιπόν, βλέπω καθυστέρηση και την μπάλα στην κερκίδα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους…

Υπομονή μεν αλλά και συνεχής πίεση χρειάζεται, για να ξεκολλήσει επιτέλους το θέμα και να τελειώνουμε…

Έλεος πια ρε παιδιά…

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Έχω γίνει ζητιάνα…

Διάβασα την συνέντευξη της μητέρας της Μυρτώς, με αφορμή το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com