Διαβάστε ποιοι θα σφυρίξουν την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» για την τελευταία αγωνιστική της Β’ Φάσης της Basketleague.
Πριν από λίγη ώρα η ΕΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τους ορισμούς των διαιτητών τους αγώνες της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play-outs μια αγωνιστική αδιάφορη τόσο για την γηπεδούχο ομάδα η οποία έχει εξασφαλίσει την παραμονή της όσο και για την «Ένωση» η οποία θα τερματίσει 7η κάτι που σημαίνει πως θα βρει τον Ολυμπιακό στα Play-off.
Στη αναμέτρηση Καρδίτσα-ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (27/4, 20:15) στο « Γιάννης Μπουρούσης», πρώτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Μαλαμάς (Κρήτης), ενώ την ομάδα διαιτησίας συμπληρώνουν οι Γιάννης Λουλουδιάδης (Θεσσαλονίκης) και Σπύρος Σπυρόπουλος (Αττικής).
Αναλυτικά οι ορισμοί:
PAOK Sports Arena 20:15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι: Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)
Κλειστό Γυμναστήριο Απόλλωνα Πάτρας 20:15 Απόλλων Πάτρας-Λαύριο: Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.).
Κλειστό Γυμναστήριο Γιάννης Μπουρούσης 20:15 Καρδίτσα-ΑΕΚ: Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

