Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η εκδήλωση μνήμης για τον θείο Λούκα (Vid)

Η εκδήλωση μνήμης για τον θείο Λούκα (Vid)

Η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια τίμησε την μνήμη του.

Το περασμένο Σαββάτο ήταν ημέρα μνήμης για ολόκληρη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, όπου τελέστηκε στο Δίστομο τη γενέτειρα του Λούκα Μπάρλου μνημόσυνο για τα είκοσι χρόνια από το θάνατο του ιστορικού πρόεδρου των προέδρων της ΑΕΚ.

Τη μνήμη του θείου Λουκά! τίμησαν, μεγάλοι ποδοσφαιριστές της δικής του εποχής, άνθρωποι που τον έζησαν, εκπρόσωποι κομμάτων, απλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ και συντοπίτες του μεγάλου προέδρου, ο οποίος στη διάρκεια της θητείας του… έντυσε στα κιτρινόμαυρα ένα ολόκληρο χωριό!

Στη συνέχεια η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ διοργάνωσε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Διστόμου με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθά και προβολή video για τη ζωή και το έργο του Λουκά Μπάρλου που επιμελήθηκε η κα Χριστίνα Σούκερη (αντιπρόεδρος της Λέσχης) σε συνεργασία με το AEK TV, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, πρόεδρος της Λέσχης και αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Η Λέσχη εκπροσωπήθηκε ακόμα από τον γενικό γραμματέα Κυριάκο Χήνα και τον Λάκη Θεοδοσίου, συντονιστή μελών της Λέσχης.

Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος που συντόνισε την εκδήλωση και διάβασε τον χαιρετισμό του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη και του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου.

Το ΑΕΚ TV ήταν εκεί και κατέγραψε τις στιγμές ιστορίας. Στο video από την εκδήλωση μιλούν κατά σειρά ο Δήμαρχος Διστόμου, Αράχωβας και Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς, ο πρόεδρος της Λέσχης, Σταμάτης Παπασταμάτης, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Παντελής Νικολάου, ο Θωμάς Μαύρος, ο Νίκος Πανταζής και ο ένθερμος Ενωσίτης οπαδός και συλλέκτης, Αλέξανδρος Μαργαρίτης.

Δείτε το Βίντεο: 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Για πάντα στην καρδιά μας!» (pic)

Η όμορφη ανάρτηση των ανθρώπων του «Δικεφάλου» για το έπος της «γαλανόλευκης», που κατέκτησε το …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com